جلسه‌ای به منظور بررسی و حفظ اسناد ریاست‌های اراضی برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۱۶ - ۸:۵۲
جلسه‌ای به منظور بررسی و حفظ اسناد ریاست‌های اراضی برگزار شد

جلسه‌ای به منظور بررسی و حفظ اسناد در آرشیف ریاست‌های اراضی کابل سروی کدستر و ریاست سیستم معلومات زمین‌داری برگزار گردیده است.
در این جلسه ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی اراضی وزارت زراعت، مسوولان ریاست‌های جیودیزی و کدستر، رياست اراضی ولايت کابل، رياست سروی کدستر و رياست سیستم معلومات زمین‌داری اشتراک نموده بودند.
در این جلسه در قسمت حفظ اسناد در آرشیف تخنیکی ریاست‌ها جلوگیری از جعل، تذویر  و ارایه خدمات به متقاضیان در قسمت معلومات زمین‌داری ایشان بحث صورت گرفت.
ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی اراضی افزود، به خاطر حفظ اسناد یاد شده بخش‌های مربوط باید یک کمیته پنج نفره  که در راس آن مولوی سید عبدالواحد هارون قرار خواهد داشت ترتیب گردد.
 به کمیته ذکر شده وظیفه سپرده شد تا تمام اوراق بخش زمینداری که فعلآ در آرشیف اداره اراضی و ریاست اراضی ولایت کابل موجود می‌باشد، آنها را بررسی نموده اسناد هر ولایت را در الماری و جاهای مخصوص آن حفظ نمایند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۵:۴۲
Background image

آغاز نهال‌شانی و سروی باغچه‌های کوچک در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه نهال‌شانی در ولسوالی بگرام  ولایت پروان در بخش انکشاف علفچرها و جنگلات با حضور مولوی روح‌الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، آمر تنظیم منابع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۷
Background image

افتتاح رسمی دو پروژه بزرگ آبیاری در ولسوالی‌های خواجه‌موسی و خانچهارباغ فاریاب

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
دو پروژه مهم زیربنایی در بخش مدیریت منابع آب به‌هدف تغذیه آب‌های تحت‌الارضی و کاهش اثرات خشک‌سالی از از بودیجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولسوالی‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۳
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سیزدهمین جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و با حضور انجنیر عبدالغفور غفاری، رییس عمومی صندوق وجهی انکشاف. . .

بازگشت به خبرها