تولید عسل در بادغیس نظر به سال قبل چهل درصد افزایش یافته

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۴ - ۹:۲۷
تولید عسل در بادغیس نظر به سال قبل چهل درصد افزایش یافته

 مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که بررسی کارمندان این ریاست در مورد تولیدات عسل نشان‌دهنده افزایش ۴۰ درصدی عسل نظر به سال قبل در این ولایت است.
مسوولان ریاست زراعت بادغیس می گویند بررسی و ارزیابی که در ارتباط به تولیدات عسل در سال جاری توسط پرسونل مدیریت عمومی ترویج مالداری آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت بادغیس صورت گرفته است، امسال مقدار تولید عسل حدودا چهل درصد افزایش یافته است، در طی سال جاری در حدود مقدار ۶ هزار ۸۳۰ کیلوگرام عسل از صندوق‌های زنبور، عسل تولید شده است در حالیکه در سال گذشته مقدار تولید عسل به حدود ۴ هزار کیلوگرام می رسید.
قابل ذکر است که در این ولایت در حدود ۱۴۵ تن در مرکز ولایت و ولسوالی‌های قادس، بالامرغاب، جوند و غورماچ به شغل زنبورداری مصروف هستند که تعداد کندوهای زنبور عسل به حدودی ۹۷۶ بکس می رسد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۲۲
Background image

توزیع پول نقد برای بیش از ۲۰۰ کارگر پروژه‌های معیشتی در دایکندی

2 سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از روند توزیع پول نقد برای کارگران پروژه بهبود معیشت روستایی و حمایت از پایداری در برابر تغییر اقلیم در قریه‌های بوکله، جرف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

بازگشت به خبرها