توزیع گندم خوراکه و پول نقد برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت غور

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۵:۲۰
توزیع گندم خوراکه و پول نقد برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت غور

۲۸ دلو  ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با هدف حمایت از مهاجرین عودت‌کننده، روند توزیع گندم خوراکه و پول نقد را به‌طور عملی مورد بررسی و نظارت قرار داد.
در این راستا، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور به همراه جمعی از آمرین این اداره، از روند توزیع کمک‌ها بازدید کردند و توصیه‌های لازم را برای تسریع و بهبود فرآیند توزیع به تیم کاری ارائه نمودند.
بر اساس این برنامه، قرار است برای ۱۲۰۰ خانواده مهاجر عودت‌کننده در ولایت غور، ۲۵۰ کیلوگرم گندم خوراکه و ۵۰۰۰ افغانی نقدی برای هر خانواده توزیع گردد.
رئیس اداره زراعت تاکید کرد که برای اطمینان از شفافیت و سرعت در توزیع کمک‌ها، نظارت بر فرآیند توزیع به‌صورت روزانه و همه‌جانبه انجام می‌شود.
این اقدام بخشی از تلاش‌های ریاست زراعت ولایت غور برای حمایت از مهاجرین و تأمین نیازهای اساسی آنان در مسیر بازگشت به زندگی عادی می‌باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۳:۱۹
Background image

در ولسوالی ځاځي میدان ولایت خوست، باغ‌های ناک و املوک ایجاد می‌شود

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی ځاځي میدان و با همکاری مؤسسه «او‌آر‌دی»، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال و وسایل زراعتی برای ساخت باغ‌های املوک به ۵۰ دهقانان در ولسوالی موساخیل خوست

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام کرد که در چارچوب این ریاست و تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی موساخیل، با حمایت مالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ابزارهای زراعتی، تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد در شهر جلال‌آباد

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری مؤسسه مدیریت، نوآوری و توسعه «امید»، در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، ابزارهای. . .

بازگشت به خبرها