توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی پشتکو ولایت هرات

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۹:۵۵
توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی پشتکو ولایت هرات

ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات با همکاری دفتر اکشن اید و مدیریت زراعت و مالداری ولسوالی پشتکو، روند توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ نفر دهاقین این ولسوالی را آغاز کرده است.
 این توزیع برای دهاقین که پیشتر در سطح ولسوالی سروی شده‌اند، به ازای هر نفر ۵۰ کیلوگرم گندم بذری، ۵۰ کیلوگرم کود یوریا و ۵۰ کیلوگرم کود دی ای پی صورت می‌گیرد.
بر اساس گزارشات، ۱۷۰۰ نفر دیگر نیز تحت سروی قرار گرفته‌اند و مواد مورد نیاز آن‌ها به طور کامل انتقال یافته است. توزیع مواد برای این افراد در مراحل بعدی آغاز خواهد شد. به گفته مسئولین دفتر اکشن اید، تفاوت در کد سروی‌ها باعث شده که توزیع ۵۰۰ نفر در اولویت قرار گیرد.
این اقدامات بخشی از برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت زراعت و افزایش تولیدات کشاورزی در ولسوالی پشتکو است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۰:۳۷
Background image

نظارت از کلینیک حیوانی در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم کاری آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از کلینیک‌های حیوانی واقع در قریه آقتپه ولسوالی چهاربولک بازدید نمود.
این نظارت به هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۹:۴۲
Background image

نظارت از روند سروی سرشماری حیوانات در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
یک هیئت تخنیکی متشکل از کارمندان آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت ولایت پنجشیر و سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد از جریان تطبیق سروی سرشماری حیوانات در ولسوالی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۹:۱۲
Background image

توزیع ۲۰۰۰ رأس گوسفند و بره برای خانواده‌های آسیب‌دیده از سیلاب‌ها در بغلان


۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر در برابر سیلاب‌های سال ۱۴۰۳، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری موسسه اکتید و کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت. . .

BACK TO NEWS