توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی پشتکو ولایت هرات

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۹:۵۵
توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی پشتکو ولایت هرات

ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات با همکاری دفتر اکشن اید و مدیریت زراعت و مالداری ولسوالی پشتکو، روند توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ نفر دهاقین این ولسوالی را آغاز کرده است.
 این توزیع برای دهاقین که پیشتر در سطح ولسوالی سروی شده‌اند، به ازای هر نفر ۵۰ کیلوگرم گندم بذری، ۵۰ کیلوگرم کود یوریا و ۵۰ کیلوگرم کود دی ای پی صورت می‌گیرد.
بر اساس گزارشات، ۱۷۰۰ نفر دیگر نیز تحت سروی قرار گرفته‌اند و مواد مورد نیاز آن‌ها به طور کامل انتقال یافته است. توزیع مواد برای این افراد در مراحل بعدی آغاز خواهد شد. به گفته مسئولین دفتر اکشن اید، تفاوت در کد سروی‌ها باعث شده که توزیع ۵۰۰ نفر در اولویت قرار گیرد.
این اقدامات بخشی از برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت زراعت و افزایش تولیدات کشاورزی در ولسوالی پشتکو است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS