توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان واجد شرایط این ولسوالی آغاز کرد.
این کودها در چارچوب یک برنامه حمایتی به دهقانانی توزیع گردید که پیش از این نیز از تخم گندم این پروژه بهره‌مند شده بودند. هدف از این برنامه، بهبود کیفیت خاک، افزایش حاصل‌دهی زمین‌های زراعتی و تقویت سطح تولیدات دهقانان محل عنوان شده است.
در جریان این روند، مسئولان مدیریت زراعت ولسوالی چاه‌آب با حضور در محل، از چگونگی توزیع نظارت نموده و به دهقانان در مورد شیوه درست استفاده از کودهای عضوی و روش‌های کمپوست‌سازی معلومات تخنیکی ارائه کردند.
این برنامه در راستای حمایت از سکتور زراعت، تقویت معیشت دهقانان و توسعه پایدار فعالیت‌های زراعتی در منطقه تطبیق شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها