توزیع کمک‌های نقدی برای خانواده‌های نیازمند در ولایت فاریاب

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۲:۹
توزیع کمک‌های نقدی برای خانواده‌های نیازمند در ولایت فاریاب

۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری مؤسسه بین‌المللی کمیته ناروی برای مهاجرین، کمک‌های نقدی را برای شماری از خانواده‌های نیازمند و بیجا‌شده در ولسوالی‌های قیصار، پشتونکوت و شهر میمنه توزیع نمود.
این کمک‌ها در دو بخش عملی گردید؛ در بخش نخست، خانواده‌های دهقان به‌منظور حمایت از کشت و زراعت محلی، برای تهیه گندم بذری و کود کیمیاوی مورد نیاز مساعدت نقدی دریافت کردند. در بخش دوم، خانواده‌های مهاجر و آسیب‌پذیر به‌هدف تأمین مواد غذایی اساسی در فصل زمستان، از کمک‌های نقدی مستفید شدند.
هدف از این برنامه، بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌های آسیب‌پذیر، تقویت زراعت محلی و افزایش امنیت غذایی در سطح ولایت فاریاب عنوان شده است.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب ضمن قدردانی از همکاری نهاد همکار، بر تداوم چنین برنامه‌های حمایوی به‌منظور کاهش آسیب‌پذیری دهقانان و خانواده‌های بیجا‌شده تأکید نموده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها