توزیع کمک‌های نقدی برای خانواده‌های نیازمند در ولایت فاریاب

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۲:۹
توزیع کمک‌های نقدی برای خانواده‌های نیازمند در ولایت فاریاب

۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری مؤسسه بین‌المللی کمیته ناروی برای مهاجرین، کمک‌های نقدی را برای شماری از خانواده‌های نیازمند و بیجا‌شده در ولسوالی‌های قیصار، پشتونکوت و شهر میمنه توزیع نمود.
این کمک‌ها در دو بخش عملی گردید؛ در بخش نخست، خانواده‌های دهقان به‌منظور حمایت از کشت و زراعت محلی، برای تهیه گندم بذری و کود کیمیاوی مورد نیاز مساعدت نقدی دریافت کردند. در بخش دوم، خانواده‌های مهاجر و آسیب‌پذیر به‌هدف تأمین مواد غذایی اساسی در فصل زمستان، از کمک‌های نقدی مستفید شدند.
هدف از این برنامه، بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌های آسیب‌پذیر، تقویت زراعت محلی و افزایش امنیت غذایی در سطح ولایت فاریاب عنوان شده است.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب ضمن قدردانی از همکاری نهاد همکار، بر تداوم چنین برنامه‌های حمایوی به‌منظور کاهش آسیب‌پذیری دهقانان و خانواده‌های بیجا‌شده تأکید نموده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۲
Background image

جلسه تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تپه به اداره امور برگزار شد

جلسه مشترک میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ریاست عمومی اداره امور و شرکت انکشاف ملی به منظور بررسی روند تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تپه به اداره امور، در وزارت زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۰
Background image

برای ده تَن دهقان در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع شد

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت ولایت بلخ، در همکاری موسسه «W.H.H»، برای ده تَن از دهاقین در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع نموده است.
برای هر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۴۶
Background image

راه‌اندازی کمپاین مبارزه با آفات نباتی در ولایت بامیان

۱۸ جوزا ۱۴۰۵
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفات نباتی را در ساحات مرکز بامیان راه‌اندازی. . .

بازگشت به خبرها