توزیع پول نقد برای کارگران ساخت چکدم در ولسوالی گذره

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۳ - ۱۰:۱۹
توزیع پول نقد برای کارگران ساخت چکدم در ولسوالی گذره

مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی گذره بر روند توزیع پول نقد برای کارگران ساخت چکدم در قریه گل هزار نظارت انجام داد.
 این برنامه با همکاری شورای پناهندگان دنمارک اجرا شد و شامل پرداخت ۳۵۰ افغانی روزانه به هر یک از ۲۸ کارگر بود.
کارگران در این پروژه مشغول ساخت چکدم‌هایی هستند که هدف آن بهبود زیرساخت‌های آبیاری محلی و کاهش خطرات ناشی از سیلاب است. این برنامه همچنین به تقویت معیشت مردم محلی و حمایت از خانواده‌های کارگران کمک می‌کند.
این اقدام بخشی از تلاش‌های مدیریت خدمات زراعتی و نهادهای همکار برای توسعه زیرساخت‌ها و حمایت از زراعت در ولسوالی گذره است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها