توزیع و غرس ۳۶۶ اصله نهال برای اماکن مقدسه و دوایر امارتی در ولسوالی گلدره ولایت کابل

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۱۱:۴۹
توزیع و غرس ۳۶۶ اصله نهال برای اماکن مقدسه و دوایر امارتی در ولسوالی گلدره ولایت کابل

مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی گلدره ولایت کابل، به منظور کمپاین نهال‌شانی بهاری، به تعداد ۳۶۶ اصله نهال غیر مثمر از جمله نهال‌های ناجو، مور پان و شنگ را جهت سرسبزی و زیبایی اماکن عمومی، مساجد، مدارس و دوایر دولتی توزیع و غرس نمودند.
این نهال‌ها که در قریه‌جات آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت کابل تربیه گردیده‌اند، بر اساس سهمیه به مدیریت‌های زراعت ولسوالی‌های ولایت کابل توزیع شده و در پروژه‌های مختلف نهال‌شانی غرس گردیده‌اند. هدف از این اقدام، افزایش سرسبزی و زیبایی محیط‌های عمومی و اداری در ولسوالی گلدره می‌باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۲۲
Background image

توزیع پول نقد برای بیش از ۲۰۰ کارگر پروژه‌های معیشتی در دایکندی

2 سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از روند توزیع پول نقد برای کارگران پروژه بهبود معیشت روستایی و حمایت از پایداری در برابر تغییر اقلیم در قریه‌های بوکله، جرف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

بازگشت به خبرها