توزیع مرغ و دانه مرغی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند هرات

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۵:۵۰
توزیع مرغ و دانه مرغی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند هرات

۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات به همکاری دفتر تیکا، برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی شیندند مرغ، دانه مرغی و قفس توزیع کرد.
بر اساس این برنامه، به هر خانواده ۱۵ مرغ، یک خروس، یک قفس و یک بوجی ۵۰ کیلویی دانه مرغی داده شد. این کمک‌ها پس از سروی قبلی دفتر تیکا و با حضور رئیس زراعت هرات، آمر مالداری و صحت حیوانی، نماینده ولسوالی، مدیر عمومی خدمات زراعتی و رئیس دفتر تیکا به مستفیدین تحویل گردید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

معین زراعت و مالداری از روند آمادگی‌های نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان بازدید کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از روند آمادگی‌ها برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان در چمن حضوری کابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۴
Background image

کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز می‌شود

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا و حمایت مالی سازمان جهانی غذا (WFP)، در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۰
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت فراه سفر کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت به ولایت فراه سفر کرده و با مسئولان محلی و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گفت. . .

بازگشت به خبرها