توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در ولسوالی خانقاه جوزجان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۸ - ۹:۹
توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در ولسوالی خانقاه جوزجان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری مؤسسه اکشن اید، برای ۵۰۰ دهقان در قریه‌های تحت پوشش ولسوالی خانقاه، تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای هر دهقان یک بوری ۵۰ کیلویی گندم اصلاح‌شده، یک بوری ۵۰ کیلویی کود یوریا و یک بوری ۵۰ کیلویی کود دی‌ای‌پی در نظر گرفته شد.
هدف این برنامه ترویج کشت تخم اصلاح‌شده گندم و افزایش سطح حاصلات دهقانان می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها