توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی ارگو بدخشان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۰:۵۶
توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی ارگو بدخشان

۲۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور ارتقای تولیدات زراعتی، بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، دفتر افغان اید از طریق پروژه‌ی تقویت ظرفیت‌ها جهت مبارزه علیه مواد مخدر که از سوی دفتر ملل متحد در امور مواد مخدر و جرایم تمویل می‌گردد، برای ۳۸۰ تن از دهاقین مستحق در ولسوالی ارگو ولایت بدخشان تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع نمود.
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان، هر دهقان در این برنامه یک بسته زراعتی شامل ۵۰ کیلوگرام تخم بذری اصلاح‌شده گندم، ۵۰ کیلوگرام کود DAP (کود سیاه) و ۲۵ کیلوگرام کود یوریا دریافت کرده است.
در جریان این برنامه، به هدایت مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت بدخشان، انجنیر نصیر احمد احمدی مدیر عمومی ترویج زراعتی و مدیر خدمات زراعتی ولسوالی ارگو حضور داشتند.
شاه‌عبدالله نوید، کارمند تخنیکی زراعت دفتر افغان اید، طی گزارشی فعالیت‌ها و دستاوردهای این پروژه را تشریح کرده و از همکاری سازنده ریاست زراعت قدردانی نمود.
در ادامه، مدیر عمومی ترویج زراعتی با ارائه رهنمودهای تخنیکی در مورد کشت و پرورش گندم گفت که استفاده از تخم بذری اصلاح‌شده باعث افزایش حاصلات، مقاومت در برابر آفات و امراض، رشد یکنواخت نبات و کاهش مصرف تخم و کود می‌گردد. او افزود که این تخم‌ها از نظر خالص بودن ژنتیکی تثبیت‌شده‌اند و هر دهقان می‌تواند تا سه سال از آن استفاده کرده و سایر دهاقین را نیز مستفید سازد.
دهقانان از این کمک‌ها استقبال نموده و تعهد سپردند که از تخم‌ها و کودهای دریافتی به‌گونه‌ی مؤثر استفاده کرده و برای افزایش سطح تولید گندم در این ولسوالی تلاش خواهند کرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۹:۵۳
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نیمروز معرفی شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز طی مراسمی با حضور مولوی سیف‌الله محمدی رئیس دفتر مقام ولایت، شماری از رؤسای امارتی و پرسونل این ریاست معرفی شد.
در. . .

بازگشت به خبرها