توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی در دو ولسوالی‌ ولایت تخار

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۳ - ۱۲:۱۱
توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی در دو ولسوالی‌ ولایت تخار

۳ عقرب ۱۴۰۳هـ.ش
برنامه توزیع تخم‌های بذری گندم و کودهای کیمیاوی (یوریا و دی‌ای‌پی) امروز با همکاری دفتر ابسو، که تأمین مالی آن توسط موسسه میشن ایست صورت می‌گیرد، در ولسوالی‌های بنگی و ورسج آغاز شد.
این برنامه قرار است برای ۸۰ نفر دهقان واجد شرایط که از قبل سروی شده‌اند، اجرایی شود. برای هر دهقان مستفیدشونده، یک بسته زراعتی شامل یک بوری تخم بذری اصلاح‌شده ورایتی للمی ۱۵، یک بوری کود سفید و یک بوری کود سیاه توزیع می‌گردد.
شایان ذکر است که در ماه گذشته، از سوی دفتر مذکور برای ۶۰ نفر دهقان واجد شرایط نیز چنین بسته‌های زراعتی توزیع شده است. این اقدامات به منظور حمایت از دهقانان و افزایش تولیدات زراعتی در این مناطق انجام می‌شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۶
Background image

توزیع کندوهای نگهداری غله و آرد برای دهاقین ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به دستور رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، در ولسوالی سیاگرد، ۱۷۸ کندو برای نگهداری غله و آرد گندم بین دهاقین این ولسوالی توزیع شد.
این اقدام در پی توزیع ۱. . .

BACK TO NEWS