توزیع بیش از ۷۰۰ هزار نهال هنگ نسل تاجیکی در ولایت بدخشان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۳ - ۹:۴۳
توزیع بیش از ۷۰۰ هزار نهال هنگ نسل تاجیکی در ولایت بدخشان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان روند توزیع ۷۰۰ صد هزار نهالی هنگ نسل تاجیکی را برای ۲۰۰ دهقان در ولسوالی ارگو آغاز کرد. ارزش این بته‌های هنگ به شش ملیون افغانی میرسد که در همکاری موسسه افغان اید فراهم شده‌است.
در محفل توزیع این نهال که در شهر فیض‌آباد دایر شده بود قاری قطب الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان، کارمندان اداره زراعت، موسسه افغان اید و دهقانان حضور داشتند.
رئیس زراعت بدخشان ضمن اظهار سپاس و قدردانی از راه‌اندازی این پروژه از تمام موسسات که درسکتور زراعت فعالیت دارند  تقاضا نمود که فعالیت‌های خویش را ازحالت اضطراری بیرون آورده و به پروژه‌های بنیادی، اقتصادی وانکشافی که سبب رشد وتوسعه اقتصاد دهقانان می‌گردد توجه جدی نمایند.
قرار  است این بته‌های هنگ در ۲۰۰ جریب زمین کشت گردد و مستفیدین نیز تعهد سپردند که مطابق رهنمودهای متخصصان زراعت آن را کشت و نگهداری خواهند کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

تلاش‌های  ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت در راستای میکانیزه سازی زراعت 

۱۱ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در طی چهار سال اخیر در بخش تقویت، احیا و توسعه خدمات ماشینی زراعتی در سطح کشور تلاش‌های زیادی را انجام داده است که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۰
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی چهاردره کندز

۱۱جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه انکشاف و بازسازی دهات. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۹
Background image

توزیع پول نقد برای بی‌جا شده‌گان و عودت‌کننده‌گان در ولایت بادغیس

۱۱ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به‌منظور حمایت و مساعدت از بی‌جا شده‌گان و عودت‌کننده‌گان از کشورهای همسایه، پروژه‌ای را تحت نام «دسترسی به راه‌حل‌های. . .

بازگشت به خبرها