توزیع بسته‌های غذایی و میوه تازه برای ۳۰۰ خانواده در سمنگان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۱:۴۸
توزیع بسته‌های غذایی و میوه تازه برای ۳۰۰ خانواده در سمنگان

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع بسته‌های مواد غذایی و میوه تازه برای ۳۰۰ خانواده در ولسوالی‌های دره‌صوف بالا و پایین این ولایت خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این کمک‌ها با همکاری موسسه WHH برای ۱۵۰ خانواده در ولسوالی دره‌صوف بالا و ۱۵۰ خانواده دیگر در ولسوالی دره‌صوف پایین توزیع گردیده است.
در چارچوب این برنامه، برای هر خانواده ۹ قلم مواد غذایی و میوه تازه شامل ۴ کیلوگرام سیب، ۴ کیلوگرام بادرنگ، ۸ کیلوگرام رومی، ۴ لیتر شیر، ۳ بسته تخم‌مرغ، ۴ کیلوگرام گوشت مرغ، ۴ کیلوگرام زردک و ۳ کیلوگرام کیله توزیع شده است. این کمک‌ها با هدف بهبود وضعیت غذایی خانواده‌های مستحق صورت گرفته است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرده و روند عرضه خدمات. . .

بازگشت به خبرها