تفتیش و بررسی قصابی‌ها، کشتارگاه‌ها و فارم‌های مرغداری در ولایت بادغیس

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۸ - ۱۰:۳۶
تفتیش و بررسی قصابی‌ها، کشتارگاه‌ها و فارم‌های مرغداری در ولایت بادغیس

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به همراه نمایندگان مقام ولایت، ریاست شاروالی، وزارت صحت عامه و ریاست محیط زیست، از قصابی‌ها، کشتارگاه‌های مرغ، فارم‌های مرغداری و دوکان‌های فروش گوشت مرغ و محصولات حیوانی در این ولایت تفتیش و بررسی انجام دادند.
در جریان این برنامه، تیم مسئول با هدف نظارت بر رعایت اصول بهداشت، ذبح طیور و حیوانات حلال گوشت به شیوه شرعی و صحی، همچنین جلوگیری از فروش گوشت‌های فاسد و حیوانات خودمرده، توصیه‌های لازم را به مسئولین مربوطه ارائه کردند. این کمیته هر هفته بخش‌های مختلف مربوطه را مورد تفتیش و بررسی قرار می‌دهد تا از سلامت عمومی و حفظ بهداشت در عرضه محصولات حیوانی اطمینان حاصل شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS