تطبیق ۲۰ هزار دوز واکسین طبق برای جلوگیری از بیماری طبق در جوزجان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۱:۷
تطبیق ۲۰ هزار دوز واکسین طبق برای جلوگیری از بیماری طبق در جوزجان

۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۰ هزار دوز واکسین طبق را برای جلوگیری از بیماری طبق (آق‌سیل) در نشخوارکننده‌های بزرگ، مانند گاو و گوساله، دریافت کرده است.
این واکسین‌ها توسط ۲۷ تن از مسئولین کلینیک‌های حیوانی در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، تحت نظارت کارمندان فنی مالداری، تطبیق می‌شود. هدف اصلی این برنامه، جلوگیری از شیوع بیماری طبق در بین نشخوارکننده‌های بزرگ و حفاظت از صحت حیوانات و بهبود وضعیت معیشتی مالداران است.
ین اقدام بخشی از تلاش‌های مستمر ریاست زراعت برای تأمین سلامت حیوانات و حمایت از مالداران می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها