تثبیت ۸ ساحه در ولسوالی بهسود مرکزی جهت راه اندازی پروژه‌های نباتات طبی

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۸/۶ - ۱۴:۴۹
تثبیت ۸ ساحه در ولسوالی بهسود مرکزی جهت راه اندازی پروژه‌های نباتات طبی

۶ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
متخصصان آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت ولایت میدان وردک در سفری به ولسوالی بهسود مرکزی ۸ ساحه را برای راه‌اندازی پروژه‌های نباتات طبی سروی و تثبیت نمودند. 
 مناطقی در ساحات کوه بیرون و مرک البندی شامل این سروی بودند.کارمندان این اداره در سفری به  ولسوالی با ولسوال بهسود مرکزی نیز دیدار نموده و روی کاروبار و تعین قیمت نباتات راف، اوشی و رواش نیز صحبت نمودند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پنجشیر

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر برنامه ترویج کشت قطاری گندم را در ۱۵ جریب زمین به‌گونه‌ طرح نمایشی در ولسوالی‌های حصه اول، عنابه، رخه و بازارک آغاز کرده است. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۰:۳۴
Background image

سبزخانه‌ها؛ فرصت تازه برای تقویت اقتصادی دهقانان کندهار – ۱۰۰ باب سبزخانه به بهره‌برداری سپرده شد

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به مساعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP)، کار ساخت ۱۰۰ باب سبزخانه در شهر. . .

بازگشت به خبرها