تاکید معین زراعت و مالداری بر میکانیزه سازی زراعت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۱۶ - ۱۰:۹
تاکید معین زراعت و مالداری بر میکانیزه سازی زراعت

۱۶ عقرب ۱۴۰۲ ه‍.ش 
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در کنفرانس بین المللی توسعه آینده افغانستان سخنرانی کرده و تاکید بر مسلکی سازی زراعت افغانستان کرد.
در این برنامه معین زراعت و مالداری وزارت زراعت کار  در بخش زراعت را جهت تقویت اقتصاد کشور را  مهم پنداشته افزود « زراعت و مالداری از سکتورهای اساسی افغانستان است که اکثر مردم افغانستان در آن اشتغال دارند و همچنان نقش اساسی در تقویت اقتصاد کشور نیز دارد و ما هم در وزارت زراعت تلاش داریم که که با همکاری کارمندان و متخصصان این بخش، زراعت و مالداری را معیاری و مکانیزه بسازیم تا عواید دهقانان و مالداران کشور افزایش یابد».
این کنفرانس از سوی مرکز تحقیقات و توسعه ابن سینا تحت شعار افغانان باید اقتصاد خود را خود بسازند به هدف بررسی چگونگی توسعه اقتصادی آینده افغانستان برگزار شده بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها