تاکید معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت بر ممنوع بودن قطع جنگلات 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۴ - ۱۵:۵۷
تاکید معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت بر ممنوع بودن قطع جنگلات 

۱۴ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در دیدار با مولوی فیصل مختار معاون و سرپرست والی نورستان گفت که هیچ کس حق قطع جنگلات و قاچاق چوب ندارد. 
این دیدار که در دفتر والی نورستان صورت گرفت معین آبیاری و منابع به معاون والی نورستان هدف سفرش ارزیابی و بررسی فعالیت‌های زراعت و مالداری و جنگلات نورستان عنوان کرده و خواستار همکاری مسوولان محلی ولایت نورستان شد.
معین آبیاری و منابع طبیعی جنگلات را  سرمایه‌های ملی افغانستان دانسته  و خواستار حفاظت از آن شد. همچنان معین آبیاری و منابع طبیعی تاکید کرد که هیچ کس حق قطع جنگلات را  ندارد وی از  از معاون والی نورستان خواست که با قطعه سبز یا قطعه محافظت از جنگلات و کارمندان وزارت زراعت در راستای حفاظت و احیای جنگلات همکاری کنند. 
در همین حال معاون والی نورستان وعده همکاری لازم را در جهت تطبیق پروژهای زراعتی و مالداری و همچنان حفظت از جنگلات به هیئت وزارت زراعت سپرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها