بیش از دو هزار زن در جوزجان مصروف زراعت هستند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۵/۲۱ - ۱۴:۷
بیش از دو هزار زن در جوزجان مصروف زراعت هستند
 
۲۱ اسد ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری خود، زمینه‌ی کار در مزرعه را برای بالاتر از دو هزار زن در دو ولسوالی این ولایت به شمول شبرغان، مرکز این ولایت فراهم ساخته است.
این زنان در قالب پروژه‌های باغچه‌های خانه‌گی مصروف کار اند. به زنان زراعت‌پیشه‌ی جوزجان، توسط کارمندان پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، تمامی شیوه‌های کشت، پرورش، و رفع حاصل انواع مختلف سبزیجات آموزش داده می‌شود و در حال حاضر این خانم‌ها، مصروف کار در مزرعه هستند.
این خانم‌ها که اکثریت‌شان خانم‌های خانه هستند، از نبود زمینه‌های کاریابی رنج می‌بردند، حالا به خاطر دریافت شغل درآمدزا، از فعالیت‌های وزارت زراعت تمجید می‌کنند و بر گسترش این نوع خدمات، در مناطق بیش‌تر ولایت جوزجان تأکید دارند.
وزارت زراعت از طریق برنامه ملی باغداری و مالداری، برای این خانم‌ها تخم ۱۶ نوع سبزی توزیع و برای شماری از این خانم‌ها گل‌خانه‌هایی با سایزهای مختلف و نیز مراکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات ساخته است.
با توجه به فعالیت‌های‌شان، شور و شوق زنان جوزجانی برای کار در بخش زراعت و مالداری ستایش‌برانگیز است.
شماری از این زنان زراعت‌پیشه، بر گسترش هر چه بیش‌تر کمک‌های وزارت زراعت برای خانم‌ها در ولسوالی‌های دورافتاده این ولایت هم‌مانند قرقین، خماب و درزاب تاکید می‌کنند.
آن‌ها می‌گویند یکی از راه‌هایی که تا حال خانم‌ها توانسته‌اند در کنار مردان خانواده در زنده‌گی‌شان تغییر مثبت ایجاد کنند، کار در مزرعه و در بخش باغچه‌های خانه‌گی است.
قابل یادآوری است که پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت از چندین سال به این طرف، کار در بخش ساخت باغچه‌های خانه‌گی برای زنان را در جوزجان آغاز کرده بود که هزاران زن دیگر نیز در گذشته از این نوع خدمات مستفید شده‌اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۴
Background image

افتتاح دو پروژه زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی در کندز و بغلان


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از افتتاح دو پروژه مهم در ولایت‌های کندز و بغلان خبر داد.
نخستین پروژه در ولسوالی امام صاحب ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۷
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم‌های گاوداری در ولایت هرات


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت، در جریان سفر به ولایت هرات از فعالیت فارم‌های گاوداری این ولایت دیدن کرد.
 در این بازدید غلام محمد امیری،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۴
Background image

سفر مطالعاتی هیئت ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی به ولایت بلخ


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی متشکل از متخصصان اقتصادی و اجتماعی، انجنیر جیوتکنیک و متخصص حاصلخیزی خاک از ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر. . .

بازگشت به خبرها