بیش از دو هزار زن در جوزجان مصروف زراعت هستند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۵/۲۱ - ۱۴:۷
بیش از دو هزار زن در جوزجان مصروف زراعت هستند
 
۲۱ اسد ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری خود، زمینه‌ی کار در مزرعه را برای بالاتر از دو هزار زن در دو ولسوالی این ولایت به شمول شبرغان، مرکز این ولایت فراهم ساخته است.
این زنان در قالب پروژه‌های باغچه‌های خانه‌گی مصروف کار اند. به زنان زراعت‌پیشه‌ی جوزجان، توسط کارمندان پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، تمامی شیوه‌های کشت، پرورش، و رفع حاصل انواع مختلف سبزیجات آموزش داده می‌شود و در حال حاضر این خانم‌ها، مصروف کار در مزرعه هستند.
این خانم‌ها که اکثریت‌شان خانم‌های خانه هستند، از نبود زمینه‌های کاریابی رنج می‌بردند، حالا به خاطر دریافت شغل درآمدزا، از فعالیت‌های وزارت زراعت تمجید می‌کنند و بر گسترش این نوع خدمات، در مناطق بیش‌تر ولایت جوزجان تأکید دارند.
وزارت زراعت از طریق برنامه ملی باغداری و مالداری، برای این خانم‌ها تخم ۱۶ نوع سبزی توزیع و برای شماری از این خانم‌ها گل‌خانه‌هایی با سایزهای مختلف و نیز مراکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات ساخته است.
با توجه به فعالیت‌های‌شان، شور و شوق زنان جوزجانی برای کار در بخش زراعت و مالداری ستایش‌برانگیز است.
شماری از این زنان زراعت‌پیشه، بر گسترش هر چه بیش‌تر کمک‌های وزارت زراعت برای خانم‌ها در ولسوالی‌های دورافتاده این ولایت هم‌مانند قرقین، خماب و درزاب تاکید می‌کنند.
آن‌ها می‌گویند یکی از راه‌هایی که تا حال خانم‌ها توانسته‌اند در کنار مردان خانواده در زنده‌گی‌شان تغییر مثبت ایجاد کنند، کار در مزرعه و در بخش باغچه‌های خانه‌گی است.
قابل یادآوری است که پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت از چندین سال به این طرف، کار در بخش ساخت باغچه‌های خانه‌گی برای زنان را در جوزجان آغاز کرده بود که هزاران زن دیگر نیز در گذشته از این نوع خدمات مستفید شده‌اند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها