به ۹۱ دهقان در دایکندی در باره نباتات تیلی آموزش داده می‌شود

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۹ - ۱۴:۹
به ۹۱ دهقان در دایکندی در باره نباتات تیلی آموزش داده می‌شود

۱۹ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، می‌گوید که به ۹۱ تن از دهقانان در مرکز ولسوالی پاتوی این ولایت در باره نباتات تیلی شامل شرشم، کنجد، گل‌ آفتاب‌پرست و زغیر آموزش می‌دهد.
سید عبدالواحد فیروزی رییس اداره زراعت دایکندی، می‌‌گوید که این ولایت برای رشد و پرورش نباتات تیلی آب‌وهوای مناسب دارد و دهقانان برای پرورش این نباتات ضرورت به آموزش و آگاهی دارند.
این برنامه آموزشی برای دو روز برگزار شده و فردا به پایان می‌رسد.

 

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۵:۱۳
Background image

از سوی وزارت زراعت، ۹۶۰۰ جریب زمین برای ساخت شهرک معیاری در عینو مینه کندهار انتقال داده شد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۹۶۰۰.۹۳ جریب زمین را در شرق عینو مینه، مربوط به ولسوالی دامان ولایت کندهار، به منظور ساخت یک شهرک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۰:۱۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت سرپل دیدار کرد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت سرپل از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با رئیس و کارمندان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۹:۴۱
Background image

سروی و نمونه‌گیری خاک‌های زراعتی در ولسوالی تگاب کاپیسا آغاز شد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست تحقیقات خاک و آب وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، روند سروی، نمونه‌گیری و طبقه‌بندی خاک‌های زراعتی را در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا آغاز کرده است.
این. . .

بازگشت به خبرها