به ۴۰۰ تَن از اعضای کوپراتیف‌ها در ولایت بلخ وسایل زراعتی توزیع گردید

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۵ - ۱۵:۲۱
به ۴۰۰ تَن از اعضای کوپراتیف‌ها در ولایت بلخ وسایل زراعتی توزیع گردید


۴ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به همکاری موسسه اکتید، تحت پروژه انکشاف پایدار روستاها و به کمک مالی وزارت خارجه ناروی برای ۴۰۰ تَن از دهاقین که عضو کوپراتیف‌های زراعتی اند وسایل زراعتی توزیع کرد.
 این وسایل شامل ۵۰ قلم اجناس از قبیل ماشین‌های گندم پاکی، سبد میوه‌چینی، کیت‌های پروسس محصولات زراعتی، ماشین‌های درو گندم، ماشین‌های دواپاشی و لوازم جانبی دیگر می‌باشد، برای دهاقین در ولسوالی‌های بلخ، نهرشاهی و مرکز ولایت بلخ توزیع شده است.
ارزش مجموعی این وسایل یک میلیون افغانی می‌باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسؤول مؤسسه CRS در افغانستان دیدار کرد

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با محمد آدم حامد، رئیس عمومی مؤسسه بین‌المللی CRS در افغانستان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۳
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی درباره جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۱۰۰ تن از دهاقین در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزار شد.
در این سمینار نماینده ولسوالی. . .

BACK TO NEWS