به ۳۴۴ خانواده در پروان بیش از ۲۰هزار و ۶۰۰ مرغ تخمی توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۴:۵۷
به ۳۴۴ خانواده در پروان بیش از ۲۰هزار و ۶۰۰ مرغ تخمی توزیع شد

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
ریاست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، با افتتاح فاز سوم پروژه مرغ‌داری، به ارزش ۱۳میلیون و هشت‌صدهزار افغانی، به ۳۴۴ خانواده مرغ تخمی توزیع کرد.
ریاست زراعت پروان می‌گوید که با افتتاح این پروژه ۲۰هزار و ۶۰۰ و چهل قطعه مرغ تخمی با امکانات مرغ‌داری به خانواده‌های بی‌بضاعت توزیع شده است.
فضل‌الدین عیار والی پروان، در مراسم آغاز فصل سوم پروژه مرغ‌داری و توزیع این مرغ‌های تخمی به خانواده‌‌های بی‌بضاعت، گفت: «این پروژه از سوی بانک جهانی تمویل می‌گردد که از این برنامه ۱۳۰ فامیل در مرکز، ۱۳۵ فامیل در ولسوالی بگرام و ۷۹ فامیل در ولسوالی جبل‌السراج مستفید شده و برای هر فامیل ۶۰ قطعه مرغ تخمی با امکاناتی از قبیل آب‌خوره، دانه و واکسین به ارزش ۱۳ میلیون و هشت‌صدهزار افغانی توزیع گردید.»
آقای عیار گفت که توزیع این مرغ‌ها به بهبود اقتصاد خانواده‌‌ها کمک می‌کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۶:۱۲
Background image

دیدار وزیر زراعت افغانستان با وزیر جهاد کشاورزی ایران

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران و رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی افغانستان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۳۶
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت فاریاب

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت فاریاب از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۳۲
Background image

هیئت عالی‌رتبه ایران به رهبری وزیر جهاد کشاورزی وارد کابل شد

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به دعوت رسمی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی. . .

بازگشت به خبرها