به ۲۱ خانم در تخار ماشین و وسایل پروسس لبنیات توزیع شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲ - ۱۴:۳۵
به ۲۱ خانم در تخار ماشین و وسایل پروسس لبنیات توزیع شد


۲ جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت تخار به ۲۱ خانم وسایل و ماشین‌های پروسس لبنیات توزیع کرد. این کار به هدف توسعه‌ی مالداری و در نهایت رشد اقتصادی خانواده صورت گرفته است.
سراج‌الدین مهربان رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار گفت که خانم‌های مستفیدشونده از این کمک‌ها مربوط تالقان مرکز و ولسوالی‌های فرخار، بهارک و بنگی هستند.
هزینه‌ی مجموعی توزیع این وسایل ۱۶۸ هزار افغانی می‌شود که پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری «NHLP» آن را پرداخته است.
به هر یک از خانم‌های مستفیدشونده، هشت وسیله پروسس توزیع شده است. این وسایل به ارزش تولیدات مالداری این خانم‌ها می‌افزاید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۹
Background image

بازدید رییس غله‌جات وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی بغلان


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی مصباح‌الدین مستعین رییس غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالکریم حذیفه رییس زراعت بغلان، با حضور شماری از کارمندان ریاست زراعت از فارم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۳
Background image

جلسه هماهنگی پیرامون تثبیت حق مالکیت زمین و استملاک پروژه‌های د افغانستان برشنا شرکت برگزار شد


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ریاست انسجام پروژه‌های استملاکی اداره اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، جلسه‌ای با حضور مسوولان د افغانستان برشنا شرکت وزارت انرژی و آب و آمرین بخش‌های تصفیه و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

بازگشت به خبرها