به ۱۷۵ کوچی در بغلان دوای حیوانی توزیع شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۷ - ۱۵:۶
به ۱۷۵ کوچی در بغلان دوای حیوانی توزیع شد

۷ دلو ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه «DCA/CLAP-Kuchi»، به ۱۷۵ تن از کوچی‌های بی‌بضاعت، هشت نوع دوای حیوانی توزیع کرده است.
این دواها شامل انتى بيوتيک، مواد منرالى، انتی‌ پارازیت و مواد تقويت‌کننده می‌شود، به کوچی‌های بی‌بضاعت در ساحه‌ی کفترخانه و کیله‌گی ولسوالی دوشی ولایت بغلان توزیع شده است

 

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۵:۵۱
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی برای ۴۴۵ دهاقین در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

۵ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی کشنده ولایت بلخ، دفتر مؤسسه بین‌المللی کمک به رفع گرسنگی به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، روند توزیع کمک‌های زراعتی را برای ۴۴۵ نفر دهاقین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۵:۵۰
Background image

توزیع تخم بذری و کود کیمیاوی در ولسوالی نهر شاهی ولایت بلخ

۵ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی نهر شاهی ولایت بلخ، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری اقدام به توزیع تخم بذری اصلاح شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین این ولسوالی نمود.
در این برنامه، ۱۶ تن از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۵:۴۹
Background image

توزیع وسایل زراعتی و نهال هنگ در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ

۵ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت به همراه هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اقدام به توزیع وسایل زراعتی و نهال هنگ برای. . .

بازگشت به خبرها