به ۱۲۵ دهقان در بادغیس بسته‌های پروسیس زعفران توزیع شد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۱ - ۷:۲
به ۱۲۵ دهقان در بادغیس بسته‌های پروسیس زعفران توزیع شد

۲۱ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت بادغیس می‌گوید که با هم‌کاری دفتر ادغام مجدد بازگشت کنندگان و بی‌جاه شدگان داخلی با فراهم‌آوری برنامه‌های اقتصادی در جوامع  میزبان در زون غرب یا (WISE)، به ۱۲۵ تن از دهقانان زعفران‌کار این ولایت بسته‌های لوازم‌ کاری و پروسیس زعفران توزیع کرده است.
این بسته‌ها که شامل بیل، علف‌کش، پنس، دو نوع سبد پلاستیکی، دست‌کش، ماسک، دو نوع قطی، جمع‌آور کننده زعفران، پتنوس و چپن مخصوص می‌شوند، به کسانی توزیع شده که قبلاً قطعات نمایشی زعفران برای‌شان احداث شده بود. هدف از توزیع این بسته‌ها جمع‌آوری و پروسیس معیاری زعفران است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها