به یک هزار و ۴۵۰ خانواده‌ی عضو انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌های بامیان، دیگدان کم‌مصرف توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۱ - ۹:۵۲
به یک هزار و ۴۵۰ خانواده‌ی عضو انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌های بامیان، دیگدان کم‌مصرف توزیع شد

۲۹ عقرب ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توزیع یک هزار و ۴۵۰ دیگدان کم‌مصرف را برای خانواده‌های عضو در هفت انجمن حفاظت از چراگاه‌ها در سطح ولسوالی‌های یکاولنگ و پنجاب آغاز کرد.
این دیگدان‌ها از طریق پروژه‌ی مدیریت پایدار زمین و جنگل به سطح جامعه در افغانستان مربوط وزارت زراعت، و به همکاری تخنیکی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» توزیع می‌گردد.
در آغاز این برنامه، ۸۵۰ دیگدان کم‌مصرف با حضور محمدعظیم فرید ولسوال یکاولنگ، رییس زراعت آبیاری و مالداری بامیان و دیگر مسوولان محلی به ۸۵۰ عضو انجمن حفاظت از چراگاه‌ها در ولسوالی یکاولنگ‌ توزیع شد.
هدف از توزیع این دیگدان‌ها، کم کردن فشار از روی منابع طبیعی، استفاده کم از بته‌های کوهی و کاهش‌دهی آلوده‌گی هوای ناشی از سوخت توسط جوامع محلی است.
تا هنوز از طریق این پروژه، هفت انجمن مدیریت چراگاه‌ها به منظور احیای ساحات چراگاه‌ها در بامیان ایجاد شده است.
پروژه «مدیریت پایدار زمین و جنگل‌ها به اشتراک جامعه» یکی از پروژه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری است که در پنج ولایت به شمول بامیان فعالیت می‌کند. این پروژه با همکاری تخنیکی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد تطبیق می‌شود. صندوق جهانی محیط زیست، این پروژه را تمویل می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۹
Background image

تطبیق واکسین‌های وقایوی و ارائه خدمات صحی برای اسپ‌ها در ولسوالی ده‌سبز کابل

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری شفاخانه صحت حیوانی نوزاد، برنامه تطبیق واکسین‌های وقایوی و ارائه خدمات صحی برای اسپ‌ها را در ولسوالی ده‌سبز تطبیق. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۷
Background image

توزیع مرغ‌های تخم‌گذار برای ۷۶ خانواده نیازمند در بلخ به منظور تقویت عواید خانواده‌ها و امنیت غذایی

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
به منظور بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های روستایی و تقویت امنیت غذایی، برای ۷۶ خانواده نیازمند در ولسوالی کشنده ولایت بلخ مرغ‌های تخم‌گذار توزیع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده سبزیجات و وسایل زراعتی برای دهاقین در بغلان

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری موسسه وطن و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کودهای زراعتی و وسایل مورد نیاز. . .

بازگشت به خبرها