به یک صد و ۶۰ هزار مواشی در کندز واکسین لامپی اسکین تطبیق می‌گردد  

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۷ - ۱۱:۵۶
به یک صد و ۶۰ هزار مواشی در کندز واکسین لامپی اسکین تطبیق می‌گردد  

۲۷ حوت ۱۴۰۱ هـ.ش
به یک صد و ۶۰ هزار مواشی در ولایت کندز واکسین بیماری لامپی اسکین از طرف  سازمان خوراکه و زراعت ملل متحدFAO  با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  و کلنیک‌های ساحوی آن تطبیق می‌گردد.
محفل که به همین مناسب در هوتل کندز تدویر یافته بود در آن مولوی امان الله حسن ریس زراعت، آبیاری و مالداری، نماینده دفتر FAO ، آمر مالداری، مسولین کلنیک‌های ساحوی حضور داشتند. 
ریس زراعت، آبیاری و مالداری روی تطبیق  برنامه به طور عادلانه و مفید واکسین متذکره و موضوعات مرتبط اشاره نموده از مسولین کلنیک‌ها خواست تا  واکسین را به طور شفاف تطبیق نموده از اجرات شان گزارش ارائه نمایند همچنان از دفتر متذکره تشکری نموده خواستار کمک بیشتر در بخش های مختلف گردید.
بعدا نماینده دفتر صحبت نموده از همکاری های همیشه گی اداره زراعت به قدردانی یاد نموده وعده هر نوع همکاری را نمودند 
در اخیر واکسین و وسایل مورد نیاز برای مسولین کلنیک ها توزیع گردی. 
قابل یاد آوری است قبلا نیز برای ۴۵۰۰۰ هزار مواشی نیز واکسین تطبیق گردیده بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۸
Background image

آغاز کار ساخت یک کانال آبیاری در ولسوالی اچین ننگرهار؛ زمینه کار برای صدها تن فراهم شد

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، کارهای اساسی ساخت یک کانال آبیاری از سوی اداره مهاجرین دنمارک (DRC) در قریه مکتب ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۶
Background image

افتتاح کار احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان در فاریاب

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارهای احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان بر روی ۳۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی خانچهارباغ ولایت فاریاب، با حضور مسئولان افغانستان و اوزبیکستان و مقامات محلی، رسماً. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

بازگشت به خبرها