به یک صد و ۶۰ هزار مواشی در کندز واکسین لامپی اسکین تطبیق می‌گردد  

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۷ - ۱۱:۵۶
به یک صد و ۶۰ هزار مواشی در کندز واکسین لامپی اسکین تطبیق می‌گردد  

۲۷ حوت ۱۴۰۱ هـ.ش
به یک صد و ۶۰ هزار مواشی در ولایت کندز واکسین بیماری لامپی اسکین از طرف  سازمان خوراکه و زراعت ملل متحدFAO  با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  و کلنیک‌های ساحوی آن تطبیق می‌گردد.
محفل که به همین مناسب در هوتل کندز تدویر یافته بود در آن مولوی امان الله حسن ریس زراعت، آبیاری و مالداری، نماینده دفتر FAO ، آمر مالداری، مسولین کلنیک‌های ساحوی حضور داشتند. 
ریس زراعت، آبیاری و مالداری روی تطبیق  برنامه به طور عادلانه و مفید واکسین متذکره و موضوعات مرتبط اشاره نموده از مسولین کلنیک‌ها خواست تا  واکسین را به طور شفاف تطبیق نموده از اجرات شان گزارش ارائه نمایند همچنان از دفتر متذکره تشکری نموده خواستار کمک بیشتر در بخش های مختلف گردید.
بعدا نماینده دفتر صحبت نموده از همکاری های همیشه گی اداره زراعت به قدردانی یاد نموده وعده هر نوع همکاری را نمودند 
در اخیر واکسین و وسایل مورد نیاز برای مسولین کلنیک ها توزیع گردی. 
قابل یاد آوری است قبلا نیز برای ۴۵۰۰۰ هزار مواشی نیز واکسین تطبیق گردیده بود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۹:۷
Background image

کار نصب سیستم آبیاری قطره‌ای با هدف صرفه‌جویی و استفاده مؤثر از آب در ننگرهار آغاز شد

۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مراسم افتتاح کار نصب سیستم آبیاری قطره‌ای در کلکسیون ملی باغداری مرکز تحقیقات ننگرهار از سوی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۲۵
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت وضعیت عواید ریاست زراعت کندز را بررسی کرد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و وضعیت عواید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۳۱
Background image

در بلخ یک مرکز جمع‌آوری شیر ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه «دی‌سی‌ای» و هماهنگی مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی بلخ، یک مرکز جمع. . .

BACK TO NEWS