به یک‌هزار و ۴۳۵ زن در پنجشیر و پروان مرغ‌های تخمی توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۰ - ۱۰:۳
 به یک‌هزار و ۴۳۵ زن در پنجشیر و پروان مرغ‌های تخمی توزیع شد

۱۹ عقرب ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه معیشت بدیل، به یک‌هزار و ۴۳۵ زن در ولایت‌های پنجشیر و پروان مرغ‌های تخمی و بسته‌های مرغ‌داری توزیع کرد.
به هریک از این زنان ۲۰ قطعه مرغ تخمی و یک‌ بسته مرغ‌داری که شامل صد کیلوگرام دانه‌ مرغ، سه‌صد گرام ملتی‌ویتامین، دانه‌خوره و آب‌خوره می‌شود، توزیع شده است.
هم‌چنین به هجده تن از این زنان در بخش‌های مختلف‌ مرغ‌داری آموزش داده شده و وسایل مورد نیاز کارشان نیز توزیع شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۵:۴۲
Background image

نشست به‌منظور بهبود فعالیت‌های مرکز واحد تثبیت اراضی برگزار شد

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور ارزیابی و تقویت هماهنگی فعالیت‌های مرکز واحد تثبیت اراضی، نشست مهمی در ریاست تصفیه اراضی مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۲
Background image

فرصت ویژه برای تولیدکنندگان و متشبثان سکتور زراعت و مالداری کشور

ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از شما دعوت می‌کند تا در  میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل غرفه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۱
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در فاریاب

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت فاریاب به‌منظور بررسی روند تطبیق برنامه نهال‌شانی خزانی ۱۴۰۴ و کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری ۱۴۰۵، تحت ریاست مولوی جان‌مراد وقار رئیس. . .

بازگشت به خبرها