به شماری از زنان زراعت‌پیشه در سرپل بسته‌های احداث قوریه توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ - ۱۵:۲۷
به شماری از زنان زراعت‌پیشه در سرپل بسته‌های احداث قوریه توزیع شد

۱۵دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل به همکاری دفتر حمایت از کودکان، به ده زن زراعت‌پیشه در این ولایت بسته‌های احداث قوریه توزیع کرده است.
این بسته‌ها که شامل کراچی، آب‌پاش، سیت باغچه، بیل، خرخره، تخم شفتالو، بادام، آلو، کودکیماوی، اره پلاستیک و دیگر وسایل و مواد مورد نیاز است، بعد از یک دوره آموزشی سه روزه، به ده زن زراعت‌پیشه توزیع شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۴۹
Background image

۱ هزار ۱۰۰ جریب زمین برای پارک صنعتی اسفنده غزنی واگذار شد

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ساحه پارک صنعتی اسفنده در ولایت غزنی که حدود (۱۱۰۰٫۳۳) جریب زمین را در بر می‌گیرد، بر اساس حکم امیرالمؤمنین (حفظه‌الله) به‌منظور ایجاد پارک صنعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

بازگشت به خبرها