به شش هزار دهقان در پنجشیر تخم بذری اصلاح شده گندم و کودهای کیمیاوی توزیع خواهد شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۰ - ۱۲:۵۶
به شش هزار دهقان در پنجشیر تخم بذری اصلاح شده گندم و کودهای کیمیاوی توزیع خواهد شد

۱۰ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر می‌گوید در آینده نزدیک از سوی این اداره به ۶ هزار دهقان در این ولایت تخم بذری اصلاح شده گندم و دو نوع کود کمیاوی سیاه و سفید توزیع خواهد شد.
قاری فضل الله دیوبند رئیس زراعت پنجشیر می‌گوید که در حال حاضر این مواد زراعتی از کابل به پنجشیر منتقل شده است و در گدام های اداره آنها جابجا و ذخیره می‌باشد.
او تصریح کرد ۹۰۰ متریک تخم بذری اصلاح شده گندم و دو نوع کود کمیاوی از سوی کمیته ناروی برای افغانستان با حمایت مالی نهاد «FAO»به دهقانان پنجشیر تهیه شده است.
رئیس زراعت پنجشیر تاکید کرد که این مواد زراعتی با همکاری اداره آنان برای هر یک دهقانان مستحق پنجشیر توزیع خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۱:۲۳
Background image

سفر معین مالی و اداری وزارت زراعت به منظور تثبیت مسیر خط آهن در ولایات جنوب و شمال‌غرب کشور

۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طبق هدایت ریاست‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان، در ترکیب یک هیأت رسمی به هدف تثبیت مسیر خط. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۲۸
Background image

سفر رئیس عمومی جمع‌آوری عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت تخار

۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نداء محمد عابد، رئیس عمومی جمع‌آوری عواید عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت رسمی به منظور بررسی وضعیت جمع‌آوری عشر و زکات و تقویت هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۲۴
Background image

سفر رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت بدخشان

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی ندا محمد عابد، رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طی سفر رسمی به ولایت بدخشان با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

BACK TO NEWS