بهره‌برداری از شش پروژه چکدم در شش ولسوالی ولایت فاریاب

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۱
بهره‌برداری از شش پروژه چکدم در شش ولسوالی ولایت فاریاب

۲۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در سال مالی ۱۴۰۲ ساخت ۱۶ پروژه آبیاری چکدم را به ارزش ۴۰ میلیون افغانی در ۱۶ ولسوالی ولایت فاریاب از بودجه منبع واحد خود منظور کرده بود که کار ساخت آن تکمیل گردید است.
 از این میان، ۱۵ پروژه چکدم در ۱۵ واحد اداری این ولایت به‌جز ولسوالی خیبر به‌صورت موفقیت‌آمیز تحت نظارت هیات تخنیکی ولایتی شامل نمایندگان ریاست‌های شهرسازی و مسکن، اقتصاد، مقام ولایت و ریاست زراعت اجرا شد، اما به دلیل عدم توافق مردم محل، پروژه چکدم ولسوالی خیبر عملی نگردید.
از مجموع ۱۵ پروژه، شش پروژه چکدم مطابق نقشه و احجام کاری تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد و در جلسه‌ای با حضور هیات تخنیکی ولایتی، نمایندگان شرکت‌های قراردادی و رئیس زراعت فاریاب، مولوی جان مراد وقار به شرکت‌های قراردادی دستور داد تا در جهت رفع نواقص تخنیکی نه پروژه باقی‌مانده هرچه سریع‌تر اقدام نمایند.
چکدم‌ها به‌عنوان راهکاری مؤثر در مدیریت منابع آبی زیرزمینی و پشتیبانی از مناطق خشک شناخته می‌شوند و نقش مهمی در بهبود دسترسی به منابع آب در حوضه‌های آبی ایفا می‌کنند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۲۲
Background image

توزیع پول نقد برای بیش از ۲۰۰ کارگر پروژه‌های معیشتی در دایکندی

2 سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از روند توزیع پول نقد برای کارگران پروژه بهبود معیشت روستایی و حمایت از پایداری در برابر تغییر اقلیم در قریه‌های بوکله، جرف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

بازگشت به خبرها