بهره‌برداری از شش پروژه چکدم در شش ولسوالی ولایت فاریاب

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۱
بهره‌برداری از شش پروژه چکدم در شش ولسوالی ولایت فاریاب

۲۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در سال مالی ۱۴۰۲ ساخت ۱۶ پروژه آبیاری چکدم را به ارزش ۴۰ میلیون افغانی در ۱۶ ولسوالی ولایت فاریاب از بودجه منبع واحد خود منظور کرده بود که کار ساخت آن تکمیل گردید است.
 از این میان، ۱۵ پروژه چکدم در ۱۵ واحد اداری این ولایت به‌جز ولسوالی خیبر به‌صورت موفقیت‌آمیز تحت نظارت هیات تخنیکی ولایتی شامل نمایندگان ریاست‌های شهرسازی و مسکن، اقتصاد، مقام ولایت و ریاست زراعت اجرا شد، اما به دلیل عدم توافق مردم محل، پروژه چکدم ولسوالی خیبر عملی نگردید.
از مجموع ۱۵ پروژه، شش پروژه چکدم مطابق نقشه و احجام کاری تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد و در جلسه‌ای با حضور هیات تخنیکی ولایتی، نمایندگان شرکت‌های قراردادی و رئیس زراعت فاریاب، مولوی جان مراد وقار به شرکت‌های قراردادی دستور داد تا در جهت رفع نواقص تخنیکی نه پروژه باقی‌مانده هرچه سریع‌تر اقدام نمایند.
چکدم‌ها به‌عنوان راهکاری مؤثر در مدیریت منابع آبی زیرزمینی و پشتیبانی از مناطق خشک شناخته می‌شوند و نقش مهمی در بهبود دسترسی به منابع آب در حوضه‌های آبی ایفا می‌کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۳:۱۹
Background image

در ولسوالی ځاځي میدان ولایت خوست، باغ‌های ناک و املوک ایجاد می‌شود

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی ځاځي میدان و با همکاری مؤسسه «او‌آر‌دی»، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال و وسایل زراعتی برای ساخت باغ‌های املوک به ۵۰ دهقانان در ولسوالی موساخیل خوست

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام کرد که در چارچوب این ریاست و تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی موساخیل، با حمایت مالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ابزارهای زراعتی، تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد در شهر جلال‌آباد

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری مؤسسه مدیریت، نوآوری و توسعه «امید»، در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، ابزارهای. . .

بازگشت به خبرها