برگزاری ورکشاپ آموزشی برای دهاقین ولسوالی خواجه غار ولایت تخار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - ۹:۴۳
برگزاری ورکشاپ آموزشی برای دهاقین ولسوالی خواجه غار ولایت تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ورکشاپ آموزشی را برای ۱۲۰ نفر دهاقین ولسوالی خواجه غار برگزار کرد.
این ورکشاپ که در قریه نود و محمد علی کوک باشی برگزار شد، به معرفی تکنولوژی‌های جدید زراعتی و اهمیت تخم‌های بذری اصلاح شده برای افزایش تولید پرداخت. همچنین، در این برنامه، به عملیات اگروتخنیک اولی و ثانوی و مراحل پس از برداشت گندم نیز توجه شد تا سطح تولید در این ولسوالی بهبود یابد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
Background image

آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این. . .

بازگشت به خبرها