برگزاری نشستی در وزارت زراعت درباره عواید مسلخ‌ها و زمین‌های آنتن‌های مخابراتی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ - ۱۱:۵
برگزاری نشستی در وزارت زراعت درباره عواید مسلخ‌ها و زمین‌های آنتن‌های مخابراتی

۱۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
نشستی به ریاست ملا آغاجان «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، و با حضور نمایندگان وزارت‌های مخابرات، مالیه و اداره اترا برگزار شد. 
در این نشست موضوعات مهمی از جمله جمع‌آوری عواید مسلخ‌ها، تحلیل و گزارش فعالیت مراکز فومیگیشن، تثبیت زمین‌های آنتن‌های مخابراتی و بررسی باقی‌داری شرکت ACG مورد بحث و تصمیم‌گیری قرار گرفت.
در این مجلس، رؤسا و مشاوران وزارت‌های زراعت، مالیه، مخابرات و اداره اترا نظرات خود را ارائه کرده و مسوده پلان عملیاتی مربوط به آنتن‌های مخابراتی را بررسی و تبادل‌نظر کردند.
مسوده پلان عملیاتی مربوط به آنتن‌های مخابراتی که بر اساس هدایت عالیقدر  امیرالمومنین حفظه الله تهیه شده است، از سوی عزیزالرحمن رحمانی، مشاور مالی وزارت زراعت، به اشتراک گذاشته شد. حاضران پس از بحث و بررسی، بر عملی‌سازی این پلان تأکید کردند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۵۱
Background image

اتحادیه قوریه‌داران هلمند امسال یک میلیون نهال مثمر تولید کرده است

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان اتحادیه قوریه‌داران ولایت هلمند می گویند که در جریان سال جاری، در همکاری با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، یک میلیون  نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۴
Background image

کشت قطاری گندم در ولایت پروان آغاز شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از آغاز برنامه کشت قطاری گندم بذری در ۲۰ جریب زمین به‌عنوان قطعه نمایشی گندم در مرکز این ولایت و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۳
Background image

آغاز رسمی پروژه تأمین امنیت غذایی در دو ولسوالی ولایت پکتیکا

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در دو ولسوالی «گومل» و «جانیخیل» ولایت پکتیکا، پروژه تأمین امنیت غذایی به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی رسماً آغاز شد. این پروژه از سوی مؤسسه. . .

بازگشت به خبرها