برگزاری جلسه ماهانه سکتور زراعت و انکشاف دهات در فاریاب

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۴ - ۱۰:۵۸
برگزاری جلسه ماهانه سکتور زراعت و انکشاف دهات در فاریاب

۲۴ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه ماهانه سکتور زراعت و انکشاف دهات فاریاب، با حضور مولوی جان مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب و نمایندگان موسسات همکار در دفتر کار ریاست زراعت این ولایت برگزار شد.
در این جلسه، پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط مولوی فیض‌الله، رئیس زراعت فاریاب از حضور به‌موقع اعضای جلسه قدردانی کرده و بر همسویی فعالیت‌های موسسات همکار در سکتور زراعت و مالداری با سیاست‌های امارت اسلامی افغانستان تأکید کرد.
مولوی جان مراد وقار، رئیس زراعت فاریاب، با اشاره به اهمیت زارعان و مالداران در اقتصاد و تأمین مواد خام، به مشکلات اساسی این قشر مانند کمبود بندهای آب‌گردان، بذرهای اصلاح‌شده و تجهیزات زراعتی اشاره کرد و خواستار پروژه‌های زیرساختی و بلندمدت در مناطق محروم و ولسوالی‌های دوردست شد.
در ادامه، گزارش فعالیت‌های شش ماه اول سال ۲۰۲۴ از سوی کمیته ناروی و موسسه ورلدویژن ارائه شد و دستاوردهای این موسسات در سکتور زراعت و مالداری به تأیید اعضای جلسه رسید.
این نشست با پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت زراعت و مالداری در فاریاب به پایان رسید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۵:۸
Background image

تثبیت ۵۰۰ جریب زمین برای ایجاد سردخانه‌های عصری در ولسوالی بگرام، ولایت پروان

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظ‌الله تعالی، قرار است زمین برای ایجاد و ساخت سردخانه عصری‎‌ در ولایت مختلف کشور تثبیت گردد که به این منظور هیئت مختلط از ریاست زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۲۱
Background image

صادرات بیش از دو تُن عسل طبیعی ولایت بلخ به بازارهای خارجی

۲۲ جدی۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از تولیدات داخلی و توسعه سکتور مالداری، در جریان سال ۱۴۴۷ هجری قمری، بیش از دو تُن عسل طبیعی تولید ولایت بلخ با همکاری زنبورداران و انجمن‌های فعال این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۲:۵
Background image

برگزاری جلسه عوایدی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان 

۲۲ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هفته‌وار گزارش‌دهی عوایدی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حضور رئیس این اداره، نماینده اداره مستوفیت، آمرین شعبات، مدیر عمومی مالی و اداری و اعضای. . .

بازگشت به خبرها