برگزاری جلسه ماهانه سکتور زراعت و انکشاف دهات در فاریاب

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۴ - ۱۰:۵۸
برگزاری جلسه ماهانه سکتور زراعت و انکشاف دهات در فاریاب

۲۴ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه ماهانه سکتور زراعت و انکشاف دهات فاریاب، با حضور مولوی جان مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب و نمایندگان موسسات همکار در دفتر کار ریاست زراعت این ولایت برگزار شد.
در این جلسه، پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط مولوی فیض‌الله، رئیس زراعت فاریاب از حضور به‌موقع اعضای جلسه قدردانی کرده و بر همسویی فعالیت‌های موسسات همکار در سکتور زراعت و مالداری با سیاست‌های امارت اسلامی افغانستان تأکید کرد.
مولوی جان مراد وقار، رئیس زراعت فاریاب، با اشاره به اهمیت زارعان و مالداران در اقتصاد و تأمین مواد خام، به مشکلات اساسی این قشر مانند کمبود بندهای آب‌گردان، بذرهای اصلاح‌شده و تجهیزات زراعتی اشاره کرد و خواستار پروژه‌های زیرساختی و بلندمدت در مناطق محروم و ولسوالی‌های دوردست شد.
در ادامه، گزارش فعالیت‌های شش ماه اول سال ۲۰۲۴ از سوی کمیته ناروی و موسسه ورلدویژن ارائه شد و دستاوردهای این موسسات در سکتور زراعت و مالداری به تأیید اعضای جلسه رسید.
این نشست با پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت زراعت و مالداری در فاریاب به پایان رسید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر جلسه‌ای را تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
این جلسه با تلاوت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۱
Background image

تطبیق پروژه‌های معیشتی و اشتغال‌زایی در ولسوالی‌های سنگ‌آتش، بالا‌مرغاب و قلعه‌نو

۲۹ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به‌منظور بهبود معیشت، افزایش انعطاف‌پذیری اقتصادی و ایجاد فرصت‌های کاری، پروژه‌های معیشتی و اشتغال‌زایی را در ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

توزیع پول نقد برای حمایت از خانم‌های مستحق در ولسوالی عنابه

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور تقویت معیشت خانواده‌های نیازمند، موسسه نسل‌های آینده افغانستان در هماهنگی با اداره زراعت ولایت پنجشیر، کمک نقدی را برای شماری از خانم‌های مستحق در ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها