برگزاری جلسه برای ترتیب طرح تشکیل سال آینده وزارت زراعت

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۴ - ۱۱:۲
برگزاری جلسه برای ترتیب طرح تشکیل سال آینده وزارت زراعت

۲۴ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه‌ای به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور ترتیب طرح تشکیل سال ۱۴۰۴ وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه که کمیته تعیین‌شده برای ترتیب طرح تشکیلاتی وزارت زراعت برای سال آینده نیز حضور داشت، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به مسوولان کمیته هدایت داد که طبق دستور عالی‌قدر امیرالمؤمنین حفظه الله، تشکیل باید به‌گونه‌ای تنظیم شود که مطابق با وظایف تعیین‌شده باشد و از تورم جلوگیری گردد، همچنین طبق طرزالعمل‌های مشخص پیش برود و از ایجاد تشکیلات موازی جلوگیری شود.
وی همچنین بر اهمیت محوریت دهقانان و مالداران در طرح تشکیلاتی تأکید نمود و خواستار تمرکز بیشتر بر ولایات و مناطق روستایی شد، زیرا زراعت کشور بیشتر در قریه‌ها و ولایات متمرکز است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها