برنامه دیدار «تجار با تجار» و «تجار با دولت» در حاشیه نمایشگاه بادام باغ برگزار شد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۴ - ۸:۵۱
د بادام‌باغ نندارتون په څنډه کې د «سوداګر له سوداګرو سره» او «سوداګر له دولت سره» د لیدنې پروګرام دایره شوه

 

هم‌زمان با برگزاری سی‌ودومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام باغ کابل، برنامه دیدار «تجار با تجار» و «تجار با دولت» با هدف عقد قراردادها و امضای تفاهم‌نامه‌ها میان سکتورهای مختلف، در تالار این نمایشگاه برگزار گردید.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در سخنرانی‌اش گفت: «هدف اصلی از برگزاری این نمایشگاه بازاریابی برای تولیدات داخلی است. اگر سکتور خصوصی و دولت با همکاری و هماهنگی عمل کنند، زودتر به خودکفایی می‌رسیم.» وی بر خلوص نیت تاجران در فعالیت‌های تجاری و همچنین اثربخشی تطبیق پروژه‌ها توسط نهادها و موسسات تأکید کرد.
در همین حال، میرویس حاجی‌زاده، معاون اطاق زراعت و مالداری کشور گفت: «ما مکلف هستیم که از تولیدات داخلی خود حمایت کنیم. چنین نمایشگاه‌هایی به رشد تولیدکنندگان و ایجاد ارتباطات تجاری مؤثر میان تاجران کمک می‌کند.»
در این برنامه، تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهایی میان شرکت‌ها، موسسات، اتحادیه‌ها و انجمن‌های مختلف امضا گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها