برنامه آگاهی‌دهی در پیرامون کنترول بیماری تب خون دهنده گانگو برای مالداران بادغیس برگزار شد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۶ - ۱۲:۵۲
برنامه آگاهی‌دهی در پیرامون کنترول بیماری تب خون دهنده گانگو برای مالداران بادغیس برگزار شد 

۶ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس برنامه آموزشی و آگاهی‌دهی را برای مالداران در باره کنترول بیماری تب خون دهنده کریمیه (کانگو) برگزار کردن. 
به منظور کنترول بیماری تب خون دهنده کانگو برنامه های آموزشی و آگاهی دهی برای مالداران در مربوطات مرکز ولایت و ولسوالی‌های این ولایت توسط پرسونل مدیریت عمومی صحت حیوانی، آمریت مالداری وصحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس دایر گردید.
در طی این برنامه در مورد خطرات بیماری، علائم بیماری، راه‌های وقایه، تداوی و کنترول بیماری برای مالداران رهنمایی شده و همچنان مشوره‌های فنی برای مالدارن ارايه گردیده و ضمنا اوراق تبلیغاتی و آگاهی دهی نیز برای مالداران توزیع شد.
کمپاین تطبيق برنامه خزانی تب کانگو در مرکز و ولسوالی‌های ولایت بادغیس جریان دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها