بررسی و تثبیت ۱۵۳ جریب زمین غصب شده امارتی در ولایت کندز

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۸ - ۱۲:۴۱
بررسی و تثبیت ۱۵۳ جریب زمین غصب شده امارتی در ولایت کندز

۸ حمل ۱۴۰۲ هـ.ش
کمیته تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت کندز ۱۵۳ جریب زمین مربوط ریاست زراعت واقع بندر کابل را بررسی و تثبیت نمود.
این ساحه در سال‌های قبل از طرف افراد و اشخاص و با تهیه اسناد جعلی به فروش رسیده است و بیشتر از ۳۰۰  واحد مسکونی به آن اعمار گردیده‌است.
بعدا کمیته تخنیکی کندز به ساحه ریاست زندان واقع ناحیه اول این شهر رفته و در مورد غصب زمین‌های اطراف زندان جویای معلومات شد.
 همچنان هیئت تخنیکی با مسوولان ریاست زندان این ولایت دیدار نموده و اطمیان داد که زمین‌های غصب شده را بر می‌گرداند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها