بررسی فعالیت‌های پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی EATS

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۸ - ۱۵:۱۱
بررسی فعالیت‌های پروژه EATS

۸ سرطان ۱۴۰۰
جلسه هماهنگی در مورد بررسی فعالیت‌های سال گذشته پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی (EATS) به ریاست حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با مسوولان بانک جهان و پروژه EATS برگزار شد.
در این جلسه مسوولان پروژه EATS در مورد فعالیت‌ها و دستاوردهای این پروژه از جمله ساخت سردخانه‌ها، معلومات ارایه کردند و رییس تحقیقات وزارت زراعت نیز در مورد کارهای تحقیقاتی به جلسه توضیح داد.
علاوه بر آن، اعضای جلسه گفتند که نیاز است ۵۰۰ الی ۱۰۰۰ سردخانه صفرانرژی جدید به منظور نگهداری محصولات زراعتی ساخته شود‌.
از سوی دیگر، مسوولان بانک جهانی گفتند که فعالیت‌های پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی با پرداخت ۵۷.۵ میلیون دالر از سوی این بانک، برای دو سال تمدید شده است.
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، به ریاست‌های مربوط هدایت داد که هرچه زودتر پیشنهادهای خود را به پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی ارسال کنند تا به بانک جهانی برای تخصیص بودجه سپرده شود. وی هم‌چنان به مسوولان این پروژه و سایر بخش‌های مربوط هدایت داد تا فعالیت‌های‌شان را تسریع بخشند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS