برای ۳۱۹ نفر در ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا پول نقد توزیع شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۲ - ۱۴:۲۲
برای ۳۱۹ نفر در ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا پول نقد توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، برای ۳۱۹ تَن در مقابل کار پول نقد توزیع نموده است.
این افراد در بخش‌های چقورک کنی و اعمار چکدم‌ها و پاک‌کاری کانال‌های آبیاری به مدت ۲۰ روز کار نموده بودند که برای هر فرد کارگر مبلغ شش هزار و ۹۳۴ افغانی توزیع گردیده است.
هدف از تطبیق این برنامه اشتغال‌زایی برای مردم و ایجاد چقورک‌ها، چکدم‌ها، و پاک‌کاری کانال‌ها در سطح این ولسوالی بیان شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها