برای ۱۰۰ فامیل بی‌بضاعت در ولایت کندز گاو شیری توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۰ - ۱۲:۲۷
برای ۱۰۰ فامیل بی‌بضاعت در ولایت کندز گاو شیری توزیع شد

۲۰ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز در همکاری بنیاد آغاخان برای ۱۰۰ فامیل بی‌‍بضاعت در ولسوالی دشت ارچی گاوشیری توزیع نمود.
محفلی به همین منظور در ولسوالی دشت ارچی ولایت کندز برگزار گردیده بود که در آن مولوی عبدالمالک موسی مدیر عمومی خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی، حجت الله یوسفزی مسول دفتر آغا خان برای اسکان در سطح زون شمال شرق،  نماینده‌گان ریاست‌های مهاجرین، اقتصاد، نماینده دفتر UNHCR  و کارمندان دفتر آغاخان برای اسکان مجدد حضور داشتند. برای هر یک از فامیل‌های مستفید شده به تعداد 100 راس گاو شیری توزیع گردید.
 این گاو‌ها در هماهنگی ریاست زراعت و ریاست مهاجرین ولایت کندز و  از طرف  موسسه آغا خان برای اسکان مجدد تهیه شده‌بود. 
 همچنان اجناس نگهداری و مواد خوراکه این گاوها شامل ۱۴۰ کیلوگرام کنجاره، ۱۵۰ کیلو گرام خوراکه و ظروف مورد نیاز پرورش آن‌ها نیز کمک گردید.
قابل ذکر است این گاوها در ۲۴ ساعت ظرفیت تولید ۱۵ -۱۰ لیتر شیر را دارا بوده که جهت تقویت اقتصاد خانواده‌ها و اشتغال‌زایی برای خانم‌های بی بضاعت می‌باشد.
پروژه متذکره از طرف موسسه  آغا خان برای اسکان مجدد و به حمایت مالی   UNHCR  تطبیق می‌گردد که پروژه نامبرده تاثیر مستقیم بالای اقتصاد خانواده‌ها دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها