بازدید و ارائه آموزش‌های فنی به باغداران و دهاقین مرکز ولایت پروان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - ۱۱:۲۷
بازدید و ارائه آموزش‌های فنی به باغداران و دهاقین مرکز ولایت پروان

۲۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
به اساس هدایت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین این ریاست از باغ‌ها و زمین‌های زراعتی قریه قلعه چنار خلازای، مربوط مرکز این ولایت، بازدید به عمل آورد.
در این بازدید، دهاقین و باغداران منطقه آموزش‌های فنی و مسلکی درباره روش‌های وقایه آفات و امراض نباتی دریافت کردند. این آموزش‌ها شامل تهیه و استفاده از روغن زمستانی، لایم سلفر، بوردو پنت و سایر روش‌های مؤثر برای حفظ محصولات زراعتی بود.
این برنامه با هدف ارتقای آگاهی و توانایی دهاقین در مقابله با مشکلات زراعتی و بهبود محصولات باغی و زراعتی برگزار شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۸:۴۳
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام‌باغ کابل


۵ ثور ۱۴۰۵
در چهارمین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی شیرمحمد حاتمی (نمبریک)، رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۷:۲۰
Background image

برگزاری برنامه دیدار تجار با تجار در نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۵ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه دیدار تجار با تجار (B2B) در جریان  سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار گردید.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

بازگشت به خبرها