بازدید وزیر زراعت از کانال‌های آبیاری بند کمال خان در ولایت نیمروز

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - ۱۴:۵۴
بازدید وزیر زراعت از کانال‌های آبیاری بند کمال خان در ولایت نیمروز

۲۰ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، از کانال‌های آبیاری در ساحه بند کمال خان ولایت نیمروز بازدید کرد. در این بازدید، وضعیت سیستم آبیاری، توزیع آب برای زمین‌های زراعتی و تأثیرات این بند بر بهبود زراعت در منطقه بررسی شد.
وزیر زراعت بر اهمیت مدیریت مؤثر منابع آبی تأکید کرده، نقش کانال‌های آبیاری در افزایش تولیدات زراعتی و توسعه اقتصادی ولایت نیمروز را مهم خواند. وی همچنین از مسئولین خواست تا در جهت استفاده بهتر از آب این بند و توسعه زراعتی منطقه، برنامه‌های موثری را روی دست بگیرند.
بند کمال خان یکی از پروژه‌های حیاتی برای تأمین آب زراعتی در این ولایت به شمار می‌رود که در رشد زراعت و معیشت دهاقین نقش اساسی دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

معین زراعت و مالداری از روند آمادگی‌های نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان بازدید کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از روند آمادگی‌ها برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان در چمن حضوری کابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۴
Background image

کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز می‌شود

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا و حمایت مالی سازمان جهانی غذا (WFP)، در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۰
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت فراه سفر کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت به ولایت فراه سفر کرده و با مسئولان محلی و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گفت. . .

بازگشت به خبرها