بازدید وزیر زراعت از کانال‌های آبیاری بند کمال خان در ولایت نیمروز

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - ۱۴:۵۴
بازدید وزیر زراعت از کانال‌های آبیاری بند کمال خان در ولایت نیمروز

۲۰ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، از کانال‌های آبیاری در ساحه بند کمال خان ولایت نیمروز بازدید کرد. در این بازدید، وضعیت سیستم آبیاری، توزیع آب برای زمین‌های زراعتی و تأثیرات این بند بر بهبود زراعت در منطقه بررسی شد.
وزیر زراعت بر اهمیت مدیریت مؤثر منابع آبی تأکید کرده، نقش کانال‌های آبیاری در افزایش تولیدات زراعتی و توسعه اقتصادی ولایت نیمروز را مهم خواند. وی همچنین از مسئولین خواست تا در جهت استفاده بهتر از آب این بند و توسعه زراعتی منطقه، برنامه‌های موثری را روی دست بگیرند.
بند کمال خان یکی از پروژه‌های حیاتی برای تأمین آب زراعتی در این ولایت به شمار می‌رود که در رشد زراعت و معیشت دهاقین نقش اساسی دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۶
Background image

نظارت از روند تطبیق پروژه‌های ساخت چکدم  در ولسوالی آبشار پنجشیر

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست  زراعت، آبیاری  و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی آبشار از روند تطبیق پروژه‌های ساخت چکدم در قریه لاله‌خیل در قریه دوست‌علی این ولسوالی نظارت کردند.
در. . .

بازگشت به خبرها