بازدید هیئت کشور  ازبکستان از فارم های تحقیقات زراعتی در ننگرهار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۳ - ۱۲:۴۲
د ازبکستان هېواد پلاوي په ننګرهار کې کرنیزو څېړنیزو فارمونو څخه لیدنه وکړه

۱۳ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی مشترک از وزارت‌های زراعت افغانستان و ازبکستان به رهبری معینان هر دو کشور، از فارم‌های تحقیقاتی و ترویجی در ولایت ننگرهار بازدید کردند و در مورد توسعه همکاری‌های تخنیکی و تبادل تجارب میان دو کشور گفت‌وگو نمودند.
در جریان این بازدید، نشست‌های جداگانه‌ای با کارمندان و متخصصان فارم تحقیقاتی کلکسیون ملی باغداری، فارم شیشم‌باغ و باغ‌های تازه‌ ایجادشده ستروس در زمین‌های کانال ننگرهار که با سیستم جدید آبیاری قطره‌ای تجهیز شده‌اند، برگزار گردید.
در این نشست‌ها روی موضوعاتی چون تجهیز لابراتوارهای کنترول کیفیت، ترویج نباتات، تهیه تخم‌های مادری، آموزش کارمندان و شریک‌سازی تجارب در بخش‌های مختلف زراعت، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
این بازدید بخشی از تلاش‌های مشترک برای ارتقاء ظرفیت‌های تخنیکی و علمی سکتور زراعت در دو کشور و تقویت روابط دوجانبه می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۹
Background image

تسلیم دهی  ۱۱ باب سبزخانه برای ۱۱ دهقان در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان

۱۱ باب سبزخانه معیاری در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان برای ۱۱ دهقان تکمیل و طی مراسمی با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد.
این گلخانه‌ها از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۸:۵۷
Background image

ریاست زراعت پکتیا: یک هزار هکتار زمین در ولسوالی زرمت از طریق سیستم آبیاری قطره‌ای آبیاری می‌شود

مولوی سیدامین هاشمی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، مولوی نورالله ممتاز رییس دفتر مقام ولایت، ملا محمد اسماعیل آخندزاده رییس حوزه دریایی، عزیزالله کریمی مدیر عمومی امور زراعتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۸:۳۲
Background image

کمپلکس سردخانه ۱۰۰ متریک تُنی در فاریاب به بهره‌برداری سپرده شد

کمپلکس سردخانه ۱۰۰ متریک تُنی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب طی مراسمی با حضور مسوولان محلی، نمایندگان وزارت زراعت، تاجران، دهاقین، باغداران و شماری از بزرگان قومی در شهر. . .

بازگشت به خبرها