بازدید هیئت وزارت زراعت از زمین‌های استردادی و اجاره‌ای در ولایت بلخ

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۱:۵۹
بازدید هیئت وزارت زراعت از زمین‌های استردادی و اجاره‌ای در ولایت بلخ

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی ملا عبدالظاهر امین رئیس عمومی جیودیزی و کدستر، به منظور بررسی زمین‌های استردادی و زمین‌هایی که قبلاً به اجاره داده شده، به ولایت بلخ سفر کرد.
در این سفر، انجنیر ذبیح‌الله رحمتی آمر بانک زمین و قاری عبدالوکیل آمر تحلیل و ارزیابی نیز حضور داشتند تا روند بررسی زمین‌ها و اجراآت لازم را انجام دهند.
اعضای هیئت با حافظ محمد موسی مبین رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و ولایت بلخ و مسئولان بخش‌های مختلف ریاست دیدار کرده و در رابطه با اهداف سفر، وظایف محوله و روند اجراآت، بحث و تبادل نظر نمودند. رئیس زراعت بلخ ضمن خیرمقدم به هیئت، وعده هرگونه همکاری در انجام کارها و وظایف محوله را داد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها