بازدید از سردخانه پامیر در ولایت هرات

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۱:۵۰
د هرات په ولایت کې د پامیر سړې خونې څخه لیدنه

۱ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی رییس اطلاعات، آگاهی عامه و  سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت هرات از سردخانه پامیر در ولسوالی انجیل بازدید کرد.
این سردخانه با ظرفیت ۲۰۰۰ تن قادر است محصولات زراعتی را تا شش ماه نگهداری کند. هم‌اکنون انار، سیب، گوشت مرغ و خرما در این سردخانه نگهداری می‌شود. این مرکز با اشتغال ۲۰ نفر به مدیریت و حفاظت از محصولات مشغول فعالیت است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به منظور حل مشکلات دهقانان و مالدارن از سرمایه گذاری در بخش احداث سردخانه‌ها حمایت کرده و سرمایه گذاران را تشویق به ساخت آن می کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها