بازدید از جمع‌آوری‌کنندگان شیر در شهر تالقان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۴:۱۲
بازدید از جمع‌آوری‌کنندگان شیر در شهر تالقان

۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار می‌گوید که در چارچوب برنامه نظارتی مدیریت مالداری و صحت حیوانی، از تعدادی شیر فروشان و جمع‌آوری‌کنندگان شیر در حوزه خطایان شهر تالقان بازدید صورت گرفته است.
در جریان این بازدید، معلومات به‌دست‌آمده نشان می‌دهد که هر جمع‌آوری‌کننده به‌گونه اوسط روزانه حدود ۹۰۰ الی ۱۰۰۰ لیتر شیر را از روستاهای مربوطه جمع‌آوری نموده و به پروسس‌کنندگان قراردادی تحویل می‌دهد. همچنان قیمت هر لیتر شیر به مبلغ ۴۲ افغانی به قراردادی‌ها به فروش می‌رسد.
مسئولان ضمن این بازدید، بر لزوم ثبت و راجستر فعالیت‌ها در آغاز کار تأکید نموده و از جمع‌آوری‌کنندگان خواستند تا برای اخذ جواز رسمی اقدام نمایند. همچنین استفاده از لباس و ظروف معیاری برای جمع‌آوری و انتقال شیر، به‌منظور حفظ کیفیت و صحت محصولات، از دیگر مواردی بود که مورد تأکید قرار گرفت.
این اقدام بخشی از تلاش‌های مدیریت مالداری و صحت حیوانی در راستای تنظیم فعالیت‌های لبنی، ارتقای معیاری‌سازی و حمایت از تولیدکنندگان محلی عنوان شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۴۹
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت میدان وردک بازدید کرد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی خود به ولایت میدان وردک از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک مسئولان وزارت زراعت در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سمپوزیم توسعه نیروی کار وترنری افغانستان که تحت عنوان «از آموزش تا ارائه خدمات باکیفیت وترنری» در هوتل کابل استار برگزار شده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۲
Background image

ایجاد ۳۵ قطعه نمایشی لوبیا و ماش برای ترویج کشت حبوبات در ولایت تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به‌منظور حمایت از دهقانان، ترویج کشت حبوبات و افزایش تولید در واحد سطح، ۳۵ قطعه نمایشی شامل ۲۰ قطعه لوبیا و ۱۵ قطعه ماش را. . .

بازگشت به خبرها