امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت افغانستان و پوهنتون زراعتی ازبکستان در تاشکند

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۴ - ۹:۴۷
د افغانستان د کرنې وزارت او د ازبکستان د کرنې پوهنتون ترمنځ په تاشکند کې د همکارۍ هوکړه لیک لاسلیک شو

تفاهم‌نامه‌ همکاری در بخش فراگیری آموزش‌های زراعتی میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان و پوهنتون زراعتی کشور ازبکستان در تاشکند به امضا رسید.
این تفاهم‌نامه از سوی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان و  آقای اسلاموف معاون اول پوهنتون زراعتی کشور ازبکستان در تاشکند با حضور وزیر آبیاری کشور ازبکستان و شماری از مسوولان دو کشور امضا شد.
بر بنیاد این تفاهم‌نامه قرار است متخصصین دو کشور تجارب‌شان را در بخش‌های، زراعت، آبیاری و مالداری با یک دیگر شریک نمایند و همچنین برای ۶۰ تن از دهقانان و متخصصان وزارت زراعت در پوهنتون زراعتی ازبکستان در تاشکند زمینه فراگیری آموزش‌های کوتاه مدت و میان مدت فراهم‌ شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها