امضای تفاهم‌نامه‌ی فروش زعفران کابل به یک شرکت خصوصی

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ - ۱۴:۱۱
 امضای تفاهم‌نامه‌ی فروش زعفران کابل به یک شرکت خصوصی

۲۵حوت ۱۳۹۸
عمرجان منگل رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، تفاهم‌نامه‌ای را به منظور فروش زعفران تولیدشده در کابل، با مسوول شرکت «آریا افغان زعفران» امضا کرد.
بر اساس این تفاهم‌نامه، شرکت «آریا افغان زعفران»، محصولات زعفران تولیدشده در کابل را از دهقانان به قیمت مناسب خریداری می‌کند و‌ مطابق به نورم‌های پذیرفته‌شده آن را پروسس و به بازارهای بیرون کشور عرضه می‌دارد.
قرار است به زودی وسایل پروسس زعفران از سوی ریاست زراعت کابل به این شرکت تحویل داده شود

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS